Mi smo Artane d.o.o.

Vaša prva stanica
za ukusnu hranu i
čiste prostore

blank

Uvijek svježi

Artane d.o.o. se bavi uvozom i distribucijom hrane, a u svojoj ponudi ima širok asortiman proizvoda u slanom i slatkom programu. 

blank

Uvijek čisti

Artane Clean nudi proizvode za kućanstvo, autopraonice, hotelijerstvo, ugostiteljstvo, a cilj nam je pružiti klijentima najbolje rješenje za održavanje higijene i čistoće.

blank
O nama

Naša priča

Osnovani u januaru 2022. godine sa sjedištem u Sarajevu na adresi Rajlovačka cesta bb..

Artane d.o.o. je mlada i dinamična kompanija koja se ističe svojim poslovanjem u oblasti uvoza i distribucije hrane, a od nedavno i u oblasti čistoće i higijene. Osnovni cilj firme Artane d.o.o. je da svojim kupcima ponudi najkvalitetnije proizvode i usluge, što postiže kroz dugogodišnju saradnju s renomiranim domaćim i stranim proizvođačima. Također, Artane d.o.o. se izdvaja po svojoj fleksibilnosti i prilagođavanju tržištu, te uzima u obzir specifične potrebe svojih klijenata. Artane d.o.o. se bavi uvozom i distribucijom hrane i sredstava za čišćenje. Svi proizvodi su birani s pažnjom i dostupni su kupcima po veoma povoljnim cijenama. U proteklom periodu, stekli smo povjerenje velikog broja kupaca, te se njihov broj iz dana u dan povećava. U bazi Artane d.o.o. trenutno se nalazi preko 250 aktivnih kupaca, što potvrđuje našu kvalitetu proizvoda i usluga. Naš tim stručnjaka koji su posvećeni pružanju vrhunskog kvaliteta usluga i proizvoda našim klijentima. Uz korištenje najnovijih tehnologija i metoda, Artane d.o.o. se uvijek trudi da ispunjava i prevazilazi očekivanja svojih kupaca.

Artane d.o.o.

Naši brendovi

Poslujemo pod dva brenda - Artane Food i Artane Clean. Pored uvoza i distribucije hrane, proširili smo svoju djelatnost i na oblast čistoće i higijene, kroz brend Artane Clean. U okviru ove kategorije, ostvarili smo partnerstvo s turskim proizvođačem KRL KIMYA i ekskluzivno zastupa proizvode ENDAXI i EQUINOX u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji. Proizvodi ove kompanije su certificirani ISO i Halal standardima, što dodatno potvrđuje njihovu kvalitetu i pouzdanost.

blank

Artane Food

Artane d.o.o. se bavi uvozom i distribucijom hrane, a u svojoj ponudi ima širok asortiman proizvoda u slanom i slatkom programu. Svi proizvodi su birani s pažnjom i dostupni su kupcima po veoma povoljnim cijenama.

blank

Artane Clean

Artane Clean nudi proizvode za kućanstvo, autopraonice, hotelijerstvo, ugostiteljstvo, a cilj nam je pružiti klijentima najbolje rješenje za održavanje higijene i čistoće. Artane Clean se također ističe inovativnošću, jer stalno s partnerima razvija nove proizvode koji su prilagođeni potrebama i zahtjevima kupaca.

2022
OSNOVANI
2000
ZADOVOLJNIH KUPACA
250
PARTNERA
2
BRENDA
10
ZAPOSLENIH
500
PROIZVODA
Artane d.o.o.

Ekskluzivni zastupnici
Endaxi i Equinox proizvoda

Artane d.o.o. je ostvarila partnerstvo s turskim proizvođačem KRL KIMYA i ekskluzivno zastupa proizvode ENDAXI i EQUINOX u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji. Proizvodi ove kompanije su certificirani ISO i Halal standardima, što dodatno potvrđuje njihovu kvalitetu i pouzdanost.

blank

Imate pitanje?

Naš tim Vam stoji na raspolaganju.
Za sva vaša pitanja i upite nastojati ćemo
da odgovorimo u što kraćem roku.