fbpx

Način plaćanja

Plaćanje paketa pri preuzimanju

Ukoliko ste naručili proizvod i izabrali plaćanje s pouzećem postupak je vrlo jednostavan. Dostavljač će na Vašu adresu doći s pošiljkom i prilikom isporuke zatražiti da mu predate iznos za kojeg je pošiljatelj tražio da se naplati pouzećem. Brza pošta primateljima pošiljaka ne zaračunava nikakve dodatne troškove za plaćanje pouzećem. Plaćanje je moguće isključivo gotovinom.

Kartično plaćanje

Na svoju e-mail adresu dobit ćete predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu možete izvršiti korištenjem internet bankarstva, mobilnog bankarstva, putem banke ili pošte. Po zaprimljenoj uplati, šaljemo vam naručene proizvode dostavom na naznačenu adresu. Ukoliko ste se odlučili za preuzimanje robe u poslovnici, istu ćemo Vam pripremiti i obavijestiti Vas o vremenu preuzimanja.

Mjesto preuzimanja

Artane d.o.o. 
Rajlovačka cesta 71000, Sarajevo 71000

Radno vrijeme: ponedjeljak – petak: 8:00-16:00

Lično preuzimanje robe u našoj poslovnici je besplatno. Za virmanske uplate roba se isporučuje tek nakon proknjiženih / evidentiranih uplata u skladu sa izvodima iz banke. 

Korpa
Prijavi se

Nemaš račun?

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj web stranici. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.
Počnite kucati kako biste vidjeli proizvode koje tražite.